Chocolterie Dongelmans Zeddam
Chocolaterie Dongelmans voor al uw bonbons Chocolaterie Dongelmans voor al uw bonbons Chocolaterie Dongelmans voor al uw bonbons Chocolaterie Dongelmans voor al uw bonbons

Banketbakkerij


Banketbakkerij

Banketbakker Dongelmans Zeddam

Dongelmans Bonbons is ook uniek in het maken van banket. Iedere dag worden er met hart en ziel de mooiste producten bereid. Uiteraard worden hiervoor de allerbeste ingrediënten gebruikt en in eigen huis verwerkt tot een ruim assortiment.

› Luxegebak

Onze banketbakkerij heeft uiteraard een ruime keuze in luxe gebak en vruchtengebak. Diverse soorten cake, koeken, rondo's, roomboterkoekjes, speculaas en diverse seizoensartikelen.

› Slagroomtaart
Wellicht is het meest bekende product de vierkante slagroomtaart, daardoor makelijk te snijden. Verkrijgbaar in diverse maten van 8 tot 30 personen, elke dag vers bereid! Slagroomtaarten zijn alleen op bestelling te verkrijgen in onze winkel? Desgewenst in de smaken mocca, chipolata, vruchten, hazelnoot, bavaroise of eigen smaak idee.

› Bruidstaarten
Onze bruidstaarten worden naar uw wens gemaakt qua smaak en uiterlijk. Voor de afwerking maken wij gebruik van fondant of marsepein (diverse kleuren mogelijk).

Speciaal voor onze bruidstaarten hebben wij diverse standaards o.a.
- Vierkant, max.4 lagen;
- Rond, max. 5 lagen;
- Rond, max. 3 lagen versprigend.
U kunt de bruidstaart ook combineren met mini gebakjes in de kleuren van de bruidstaart of speciale kindergebakjes.

Mogelijkheden voor vulling:
• champagne vulling
• chocolade mousse
• slagroom
• chipolata
• eigen smaak idee

Onze prijs is € 4,75 per persoon afhankelijk van de vulling en afwerking. De prijzen zijn exclusief bruidspaartje, bezorgkosten en proefgebak.

Voor het bespreken van uw wensen van een bruidstaart dient u van te voren een afspraak te maken.